header image

I´m back

Objavil: kony | 16.10.2012 | 6 Komentarjev |

Vračam se nazaj na pašnik! Rada bi napisala “v  velikem slogu” (to mi smehljaje prihaja na misel), pa seveda ne bom, ker – kaj pa če me bo spet minilo? Kar nekaj časa sem bila odsotna, nad travo so se vile strupene meglice in po poljanah so se sprehajali čudni stvori. Kadarkoli sem vstopila, me je odgnalo. Na hitro sem zapisala, da sem v redu in spet odvihrala. Če bi slučajno koga, ki me je bral, zanimalo. Da ne  obvisim v tistem postločitvenem brezvetrju, pa še z raztrganimi jadri. Jadra so se  zacelila, nabrusila sem kopita in hrupno pridirjala nazaj na pašnik. Saj je vendar MOJ!  Bitja so se hitro odplazila (takoj jim je bilo jasno, da nimajo več možnosti) in meglice razkadile. Pregalopirala sem pašnik podolgem in počez in všeč mi je bilo, kar sem videla. Še vedno je to dober pašnik, zelen.

Spet sem tu s svojim vsakdanom. Kakršenkoli je, je dragocen. Je edini, ki ga imam. In v tej edinosti je čudovit.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Vsakdan

Odzivi

hallo!
Čudovite besede, ki napolnijo srca!
Ko si na valu hvaležnosti surfaš po večnosti.
Vesela sem in hvaležna, da lahko to berem….
Hvala,hvala,hvala

:) ))))))))))))))))))))))))

OOOOOO!
:smile:

O, hvala, Ilaria :wink:

O, živjo! Lepo, da si se spet oglasila. Dostikrat sem pomislila, kako si. Veselo galopiraj po svojem pašniku, troli se bodo hitro razbežali :)

Hoj, Bojca!

Troli bežijo … Tvoj blog me še vedno navdihuje in zdaj, ko imam čisto zelen in bujen vrt se večkrat spomnim nate. In sem ponosna: Poleti pa je bila prava puščava in sem že skoraj obupala – ampak vrt me uči, kako je vse spremenljivo in da bo drugič drugače in tudi ti vedno razrahljaš katastrofičnost, če zapademo vanjo.
Lepo bodi :smile:

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije